B3 for DW, Unable to get it to work.



  • Using the same B3 that i use for Chivalry:MW and unable to get get B3 to run on DW. Nothing shows in the logs or anything. I have all my settings correct. Nothing generates in the logs of B3 except this…<br />I have already made a post over at B3 forums asking for help. If someone else has tried their B3 and it works, Please post so we can figure this out.<br /><spoiler spoiler=“1u53breq”>131120 18:35:21 VERBOSE ‘Added crontab <bound method CtimePlugin.purge of <ctime.CtimePlugin instance at 0x033AFC10>> (54257968) - 0s 0m 11h -1d -1M -1DOW’<br />131120 18:35:21 BOT ‘Starting Plugin autoreg’<br />131120 18:35:21 DEBUG ‘Register Event: Client Authenticated: AutoregPlugin’<br />131120 18:35:21 DEBUG ‘AdminPlugin: Command “noc (None)” registered with cmd_noc for level (20, 100)’<br />131120 18:35:21 DEBUG ‘AdminPlugin: Command “autoreg (None)” registered with cmd_autoreg for level (100, 100)’<br />131120 18:35:21 BOT ‘Starting Plugin publist’<br />131120 18:35:21 DEBUG ‘PublistPlugin: publist will send heartbeat at 10:31 every day’<br />131120 18:35:21 VERBOSE ‘Added crontab <bound method PublistPlugin.update of <b3.plugins.publist.PublistPlugin instance at 0x033B9080>> (54257936) - 0s 31m 10h -1d -1M -1DOW’<br />131120 18:35:21 INFO ‘PublistPlugin: initial heartbeat will be sent to B3 master server at 40 minutes’<br />131120 18:35:21 VERBOSE ‘Added crontab <bound method PublistPlugin.update of <b3.plugins.publist.PublistPlugin instance at 0x033B9080>> (54258384) - 0s 40m -1h -1d -1M -1DOW’<br />131120 18:35:21 VERBOSE ‘Added crontab <bound method ChivParser._dumpEventsStats of <b3.parsers.chiv.ChivParser object at 0x01252FD0>> (54229392) - 0s -1m -1h -1d -1M -1DOW’<br />131120 18:35:21 BOT ‘all plugins started’<br />131120 18:35:21 BOT ‘starting event dispatching thread’<br />131120 18:35:21 BOT ‘start reading game events’</spoiler>



  • Facepalm….

    Fixed…

    Write this topic off as solved…



  • Don’t forget to post the fix for possible other folk!



  • @Raizio:

    Don’t forget to post the fix for possible other folk!

    The fix… My issue was i had the CDWgame.ini file rcon port set off by 2 digits and my B3 config was off on the ip…

    Facepalm indeed…


Log in to reply