Server list empty



  • I am having the issue where the server browser doesn’t return any servers. I have tried both fixes on the main stickyed thread, and this doesn’t work. Any tips?



  • Don’t have a solution to the server browser, but you can play now by opening up the in-game console (tilde key) and typing “open IPaddress:port#” without the quotes. Replace IPaddres:port# with the actual IP address and port#. Here’s some IP addresses to try:

    85.236.100.3:9187
    188.142.102.91:27029
    69.162.113.86:27015
    199.21.112.130:9187



  • I can ping the servers with cmd.exe, but cannot connect in game.



  • @hargem:

    I can ping the servers with cmd.exe, but cannot connect in game.

    So “open 85.236.100.3:9187” in the in-game console doesn’t work? :|

    Go into My Documents\My Games\Chivalry Medieval Warfare\UDKGame\Config\UDKEngine.ini and remove Suppress=DevOnline. Then launch the game and load the server browser. Let it sit there for a few minutes. Then exit cleanly and attach the Launch.log. The log can be found in Documents\My Games\Chivalry Medieval Warfare\UDKGame\Logs.



  • Here is the log:



  • @hargem:

    Here is the log:

    Looks like that log was from playing the tutorial? Can you attach a Launch.log from just starting the game and sitting at the server browser for a few minutes?



  • here you go.



  • @hargem:

    here you go.

    Thanks that was what I was looking for. You’re getting the same issue that a couple people are getting. The master server replies back with servers, but the servers aren’t responding to you.

    (snippet)

    [0021.12] DevOnline: Starting search for Internet games...
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '15' failed to respond
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '15' Address: 50.97.34.100:9387
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '40' failed to respond
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '40' Address: 50.97.201.58:9487
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '45' failed to respond
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '45' Address: 64.34.176.217:7887
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '13' failed to respond
    [0026.36] DevOnline: ServerListResponse: Server '13' Address: 64.34.176.217:9387
    

    I don’t have a solution… but maybe see if you can “open” those ip addresses in the in-game console?



  • nope. opening the servers in the console doesn’t work



  • I don’t know what to say… might be a router issue then? Most people who can’t get the server browser can still connect from the in-game console :(


Log in to reply